Vi arbetar endast med noga utvalda kvalitetsviner till bra priser


Vårt sortiment av viner är unikt. Till skillnad från stora delar av vinbranschen och Systembolaget arbetar vi endast med mindre vingårdar som producerar kvalitetsviner. Vinmakarna på vingårdarna kompromissar inte med det genuina hantverket, viticulture (konsten att göra vin). Druvorna skördas aldrig med stora maskiner, utan är alltid handplockade. Tillsatser för att balansera vinet är bortvalt och lagringsprocessen ytterst noga genomförd.
Det gör att våra viner håller en hög kvalitet, oavsett vilket vin du väljer att köpa. 

 

Våra viner finns bara hos Svenska Vinbolaget
Vårt sortiment hittar du nästan aldrig på Systembolaget. Vi arbetar endast med viner som vi noga valt ut och ofta har ensamrätt på. 
Vi vill att du som kund ska kunna känna en exklusivitet i dina vinval via Svenska Vinbolaget.  

 

Vår vision – att alla ska dricka kvalitetsviner
Alla borde kunna dricka kvalitetsvin. Vår vision är att du som kund ska kunna förstå och uppskatta kvalitetsviner. Det enorma arbete som ligger bakom ett vin av den klass vi erbjuder. Vid en middagsbjudning kompromissar vi oftast inte när det gäller råvarorna till maten, och det borde gälla vinet också. Vi arbetar även hårt för att skapa och sprida kunskapen kring viticulture (konsten att göra vin) och lära ut varför vin kan få så stora skillnader i kvalitet. Kombinationen mat och vin är ett stort område för oss alla och vårt arbete med att sprida vår kunskap är något vi hela tiden arbetar med.

 

Vår marknad ­– kvalitetsviner till privatpersoner
Vår främsta marknad består av noga utvalda kvalitetsviner till privatpersoner. Självklart är våra noga utvalda kvalitetsviner även efterfrågade från restauranger och hotell men vi väljer ut dessa med omsorg.