Svenska Vinbolagets Vinlådor

Alltid i vårt sortiment

 • Sommarlåda – 24 viner från Topiary!
  Sommarlåda – 24 viner från Topiary!

  En supervinlåda med hela 24 viner från prisvinnande gården Topiary! Med den här lådan är du väl förberedd för sommarens alla fester (och alla lugna kvällar också). Superlådan innehåller en låda vardera av våra Topiaryviner; 2 röda, 1 vit och 1 rosé (totalt 4 lådor á 6 flaskor). Observera att tillgången är begränsad och att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

  Läs mer...


  4,074 SEK 3,600 SEK

 • Vårlåda! 5 vinlådor från Levorato
  Vårlåda! 5 vinlådor från Levorato

  En supervinlåda med hela 30 viner från Levorato! Med våra Levatorviner är du väl förberedd när grillen ska tändas de första sköna vårdagarna! Superlådan innehåller en låda vardera av Levoratos viner; 3 röda, 1 vit och 1 rosé (totalt 5 lådor á 6 flaskor).

  Läs mer...


  2,808 SEK 2,600 SEK

 • Vinlåda Amarone
  Vinlåda Amarone

  Den här vinlådan kom till efter kunders önskemål under en av våra första vinprovningar. Du får 2x3st flaskor kvalitetsviner från en fantastisk gård i Valpolicella, Veneto; Corte Lenguin. Vår Amaronelåda består av 2x2fl Amaroneviner och 2st Valpolicella Ripasso!! Du erbjuds en smakupplevelse som ger en lyxig start för många av våra kunder som vill bekanta sig med Svenska Vinbolaget. Mycket nöje!

  Läs mer...


  1,408 SEK

 • Vinlåda Ekologisk Röd
  Vinlåda Ekologisk Röd

  Vår första Ekologiska låda! Du öpnnar lådan och finner viner från Luca Ferraris och Galarin i Piemonte. 2 viner av var sort. 2 viner på Barbera druvan, och 1 vin på den mer ovanliga men oerhört trevliga, om vinmakaren kan sin sak, Ruchédruvan. Mycket nöje!

  Läs mer...


  1,052 SEK

 • Vinlåda Nebbiolo från Gigi Rosso
  Vinlåda Nebbiolo från Gigi Rosso

  En vinlåda från Piemonte, Italien. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på den blå druvan Nebbiolo. Det betyder att du i denna lådan hittar några av de finaste italienska vinerna. 2 stycken vardera av Nebbiolo d´Alba DOC, Barbaresco DOCG och Barolo DOCG.

  Läs mer...


  1,574 SEK

 • Vinlåda Sydafrika Blend
  Vinlåda Sydafrika Blend

  I den här spännande lådan hittar du 3 röda viner, så kallade Blends. Det vill säga, viner där vinmakaren blandat olika druvor efter eget huvud, för att få fram ett så bra vin som möjligt.

  Läs mer...


  958 SEK

 • Vinlåda Sydafrika Vit 984kr
  Vinlåda Sydafrika Vit 984kr

  En vinlåda med underbart fräscha vita Sydafrikaner. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på 3 olika druvor. Du får 2 flaskor vardera med viner gjorda på Chardonnay, Chenin Blanc och Sauvignon Blanc.

  Läs mer...


  984 SEK

Vinlådor

Svenska Vinbolagets färdigkomponerade vinlådor är uppdelade i 3 stycken olika kategorier. Gemensamt för samtliga av våra vinlådor är att de är noga sammansatta och sommeliertestade. Vi kompromissar aldrig i vårt utbud, så oavsett vilken vinlåda du väljer så är det viner av hög kvalité du får. Mycket nöje! 

 

 • Alltid i vårt sortiment 
 • Sommelierns middagsbjudning 
 • Kampanj & Säsongslådor 


Alltid i vårt sortiment 

Vi har ett stort antal valbara vinlådor som alltid finns tillgängligt i vårt sortiment. Alla lika noga sammansatta för att tillfredställa dina önskemål. Samtliga av dessa vinlådor kan du som kund välja att prenumerera på enligt dina egna önskemål.


Sommelierens middagsbjudning 

Denna unika serie av vinlådor gör det enkelt för dig att nå nya höjder vid nästa middagsbjudning. Vinlådan är färdigkomponerad med 6 flaskor som passar perfekt och är noga utvalda för att matcha maten på bordet. Vinlådan innehåller alltid ett mingelvin eller apertifvin iform av bubbel, därefter 2 flaskor till förrätten samt 2 flaskor till huvudrätten för att avslutas med ett dessertvin. Finns i 4 olika varienter.


Kampanjlådor & Säsongslådor 

Här hittar du våra aktuella vinlådor som Svenska Vinbolaget har kampanj på. Även säsongbetonade sammansättningar av viner för att matcha årets säsonger och högtider.