Svenska Vinbolagets Vinlådor

Alltid i vårt sortiment

 • Rouge 2015 Reserve - Chamonix
  Rouge 2015 Reserve - Chamonix

  En väl bevarad ädelsten enligt Platters Guide 2017, Sydafrikas viktigaste vinkritiker.

  Läs mer...


  894 SEK

 • Sommarlåda 1 – 24 viner från Topiary och Boschkloof
  Sommarlåda 1 – 24 viner från Topiary och Boschkloof

  En supervinlåda med hela 24 viner från de fantastiska sydafrikanska vingårdarna Topiary och Boschkloof! Med den här lådan är du väl förberedd för sommarens alla fester (och alla lugna kvällar också). Superlådan innehåller totalt 4 lådor; 2 röda, 1 vit och 1 rosé (totalt 4 lådor á 6 flaskor). Observera att tillgången är begränsad och att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

  Läs mer...


  4,254 SEK 3,800 SEK

 • Sommarlåda 2 – 24 viner från Topiary och Chamonix
  Sommarlåda 2 – 24 viner från Topiary och Chamonix

  En supervinlåda med hela 24 viner från de fantastiska sydafrikanska vingårdarna Topiary och Chamonix! Med den här lådan är du väl förberedd för sommarens alla fester (och alla lugna kvällar också). Superlådan innehåller totalt 4 lådor; 2 röda, 1 vit och 1 rosé (totalt 4 lådor á 6 flaskor). Observera att tillgången är begränsad och att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

  Läs mer...


  4,158 SEK 3,700 SEK

 • Vårlåda! 5 vinlådor från Levorato
  Vårlåda! 5 vinlådor från Levorato

  En supervinlåda med hela 30 viner från Levorato! Med våra Levatorviner är du väl förberedd när grillen ska tändas de första sköna vårdagarna! Superlådan innehåller en låda vardera av Levoratos viner; 3 röda, 1 vit och 1 rosé (totalt 5 lådor á 6 flaskor).

  Läs mer...


  2,808 SEK 2,600 SEK

 • Vinlåda Amarone 1.416kr
  Vinlåda Amarone 1.416kr

  Den här vinlådan kom till efter kunders önskemål under en av våra första vinprovningar. Du får 2x3st flaskor kvalitetsviner från en fantastisk gård i Valpolicella, Veneto; Corte Lenguin. Vår Amaronelåda består av 2x2fl Amaroneviner och 2st Valpolicella Ripasso!! Du erbjuds en smakupplevelse som ger en lyxig start för många av våra kunder som vill bekanta sig med Svenska Vinbolaget. Mycket nöje!

  Läs mer...


  1,416 SEK

 • Vinlåda Cabernet Sauvignon 2015 från Boschkloof
  Vinlåda Cabernet Sauvignon 2015 från Boschkloof

  En klassisk Cabernet med mogen och rik smak av björnbär och choklad. Doften bjuder på mogna plommon och kryddiga toner. Vinet har en mörkt rubinröd, nästan svart färg. Det är ett vin med stor potential som kommer vinna på lagring under de kommande 6-8 åren.

  Läs mer...


  1,116 SEK

 • Vinlåda Chardonnay 2015 - Topiary
  Vinlåda Chardonnay 2015 - Topiary

  Bjuder på en riktig upplevelse nu, men kan lagras ytterligare flera år! Servera gärna med pankofriterad eller lättstekt fisk och smörslungade grönsaker.

  Läs mer...


  1,296 SEK

 • Vinlåda Ekologisk Röd 1.052kr
  Vinlåda Ekologisk Röd 1.052kr

  Vår första Ekologiska låda! Du öpnnar lådan och finner viner från Luca Ferraris och Galarin i Piemonte. 2 viner av var sort. 2 viner på Barbera druvan, och 1 vin på den mer ovanliga men oerhört trevliga, om vinmakaren kan sin sak, Ruchédruvan. Mycket nöje!

  Läs mer...


  1,052 SEK

 • Vinlåda Merlot 2016 - Boschkloof
  Vinlåda Merlot 2016 - Boschkloof

  En Merlot med en sammetslen bärig smak med fina tanniner. Doften bjuder på körsbär, vilda bär och kryddiga toner. Vinet har en djup rubinröd färg. Det är ett vin med stor potential som kommer vinna på lagring under de kommande 6-8 åren.

  Läs mer...


  1,068 SEK

 • Vinlåda Nebbiolo från Gigi Rosso
  Vinlåda Nebbiolo från Gigi Rosso

  En vinlåda från Piemonte, Italien. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på den blå druvan Nebbiolo. Det betyder att du i denna lådan hittar några av de finaste italienska vinerna. 2 stycken vardera av Nebbiolo d´Alba DOC, Barbaresco DOCG och Barolo DOCG.

  Läs mer...


  1,574 SEK

 • Vinlåda Pinotage Greywacke - Chamonix
  Vinlåda Pinotage Greywacke - Chamonix

  ⭐⭐⭐⭐ 4,5 stjärnor i Platters Guide 2017, Sydafrikas viktigaste vinkritiker! I gommen visar vinet sin fyllighet och mörk choklad med frukt smaker som balanseras elegant av tanniner i en lång finish som avslöjar en sötma som påminner om lakrits. Bjuder på oerhörd glädje redan nu men bör nå sin topp 2022-2027.

  Läs mer...


  1,194 SEK

 • Vinlåda Rosé 2018 - Topiary
  Vinlåda Rosé 2018 - Topiary

  Ett vackert laxrosa rosé som passar perfekt till sushi, ostron och sallader med havets frukter. Smaken är mjuk, delikat och tilltalande med en hint av vattenmelon.

  Läs mer...


  744 SEK

 • Vinlåda Sydafrika Blend
  Vinlåda Sydafrika Blend

  I den här spännande lådan hittar du 3 röda viner, så kallade Blends. Det vill säga, viner där vinmakaren blandat olika druvor efter eget huvud, för att få fram ett så bra vin som möjligt.

  Läs mer...


  1,016 SEK

 • Vinlåda Sydafrika Vit 1.048kr
  Vinlåda Sydafrika Vit 1.048kr

  En vinlåda med underbart fräscha vita Sydafrikaner. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på 3 olika druvor. Du får 2 flaskor vardera med viner gjorda på Chardonnay, Chenin Blanc och Sauvignon Blanc.

  Läs mer...


  1,048 SEK

Vinlådor

Svenska Vinbolagets färdigkomponerade vinlådor är uppdelade i 3 stycken olika kategorier. Gemensamt för samtliga av våra vinlådor är att de är noga sammansatta och sommeliertestade. Vi kompromissar aldrig i vårt utbud, så oavsett vilken vinlåda du väljer så är det viner av hög kvalité du får. Mycket nöje! 

 

 • Alltid i vårt sortiment 
 • Sommelierns middagsbjudning 
 • Kampanj & Säsongslådor 


Alltid i vårt sortiment 

Vi har ett stort antal valbara vinlådor som alltid finns tillgängligt i vårt sortiment. Alla lika noga sammansatta för att tillfredställa dina önskemål. Samtliga av dessa vinlådor kan du som kund välja att prenumerera på enligt dina egna önskemål.


Sommelierens middagsbjudning 

Denna unika serie av vinlådor gör det enkelt för dig att nå nya höjder vid nästa middagsbjudning. Vinlådan är färdigkomponerad med 6 flaskor som passar perfekt och är noga utvalda för att matcha maten på bordet. Vinlådan innehåller alltid ett mingelvin eller apertifvin iform av bubbel, därefter 2 flaskor till förrätten samt 2 flaskor till huvudrätten för att avslutas med ett dessertvin. Finns i 4 olika varienter.


Kampanjlådor & Säsongslådor 

Här hittar du våra aktuella vinlådor som Svenska Vinbolaget har kampanj på. Även säsongbetonade sammansättningar av viner för att matcha årets säsonger och högtider.