Svenska Vinbolagets Vinlådor

Alltid i vårt sortiment

 • Vårlåda! 5 vinlådor från Levorato
  Vårlåda! 5 vinlådor från Levorato

  En supervinlåda med hela 30 viner från Levorato! Med våra Levatorviner är du väl förberedd när grillen ska tändas de första sköna vårdagarna! Superlådan innehåller en låda vardera av Levoratos viner; 3 röda, 1 vit och 1 rosé (totalt 5 lådor á 6 flaskor).

  Läs mer...


  2,808 SEK 2,500 SEK

 • Vinlåda Amarone
  Vinlåda Amarone

  Den här vinlådan kom till efter kunders önskemål under en av våra första vinprovningar. Du får 2x3st flaskor kvalitetsviner från en fantastisk gård i Valpolicella, Veneto; Corte Lenguin. Vår Amaronelåda består av 2x2fl Amaroneviner och 2st Valpolicella Ripasso!! Du erbjuds en smakupplevelse som ger en lyxig start för många av våra kunder som vill bekanta sig med Svenska Vinbolaget. Mycket nöje!

  Läs mer...


  1,408 SEK

 • Vinlåda Ekologisk Röd
  Vinlåda Ekologisk Röd

  Vår första Ekologiska låda! Du öpnnar lådan och finner viner från Luca Ferraris och Galarin i Piemonte. 2 viner av var sort. 2 viner på Barbera druvan, och 1 vin på den mer ovanliga men oerhört trevliga, om vinmakaren kan sin sak, Ruchédruvan. Mycket nöje!

  Läs mer...


  1,052 SEK

 • Vinlåda Montepulciano d´Abruzzo DOC - Levorato
  Vinlåda Montepulciano d´Abruzzo DOC - Levorato

  Ett mjuk och torrt vin med lätta tanniner. Vinet har en lättsam och angenäm doft. Avnjut gärna vinet till pastarätter, stekt eller grillat nötkött, kalv, vilt eller smakrika ostar.

  Läs mer...


  570 SEK

 • Vinlåda Nebbiolo 1.464kr
  Vinlåda Nebbiolo 1.464kr

  En vinlåda från Piemonte, Italien. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på den blå druvan Nebbiolo. Det betyder att du i denna lådan hittar några av de finaste italienska vinerna. 2 stycken vardera av Nebbiolo d´Alba DOC, Barbaresco DOCG och Barolo DOCG.

  Läs mer...


  1,464 SEK

 • Vinlåda Nero d´Avola Terre Siciliane IGT - Levorato
  Vinlåda Nero d´Avola Terre Siciliane IGT - Levorato

  Ett vin med en fyllig, rund och ihållande smak med lätta tanniner. Doften är fruktigt, med noter av kryddor och lakrits samt vilt växande frukter. Går att dricka nu men lagra det gärna mörkt och svalt i 4-5 år. Vinet passar till pastarätter, stekt eller grillat nötkött, kalv, vilt eller smakrika ostar.

  Läs mer...


  570 SEK

 • Vinlåda Piemonte
  Vinlåda Piemonte

  En vinlåda från Piemonte, Italien. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på 3 olika blå druvor. Det betyder att du i denna lådan hittar smycken från 3 producenter. 2 stycken vardera på druvorna Nebbiolo, Barbera och Dolcetto. Mycket nöje.

  Läs mer...


  892 SEK

 • Vinlåda Primitivo Puglia IGT - Levorato
  Vinlåda Primitivo Puglia IGT - Levorato

  Ett fylligt och kraftfullt vin med en ganska stark smak. En karaktäristisk doft av röda frukter. Avnjut gärna nu men kan vinna på att lagras mörkt och svalt i 4-5 år. Vinet passar till stekt eller grillat kött, till vilt samt smakrika hårda ostar.

  Läs mer...


  570 SEK

 • Vinlåda Rosé - Levorato
  Vinlåda Rosé - Levorato

  Detta rosévin har en välbalanserad medelfyllig och frisk smak. Doften är angenämt fruktig och färgen vackert klassisk. Går att lagra svalt och mörkt i upp till 2 år. Passar till kyckling och annat vitt kött samt till lättare förrätter med exempelvis fisk eller skaldjur.

  Läs mer...


  534 SEK

 • Vinlåda Sydafrika Blend
  Vinlåda Sydafrika Blend

  I den här spännande lådan hittar du 3 röda viner, så kallade Blends. Det vill säga, viner där vinmakaren blandat olika druvor efter eget huvud, för att få fram ett så bra vin som möjligt.

  Läs mer...


  958 SEK

 • Vinlåda Sydafrika Vit 984kr
  Vinlåda Sydafrika Vit 984kr

  En vinlåda med underbart fräscha vita Sydafrikaner. Lådan innehåller 3 olika viner gjorda på 3 olika druvor. Du får 2 flaskor vardera med viner gjorda på Chardonnay, Chenin Blanc och Sauvignon Blanc.

  Läs mer...


  984 SEK

 • Vinlådan Pinot Grigio - Levorato
  Vinlådan Pinot Grigio - Levorato

  Ett mjukt, fylligt, torrt och balanserat vin gjort på Pinot Grigiodruvor. Doften är karaktäristisk riklig och fruktigt, något aromatisk och långvarig. Går att lagra svalt och mörkt i upp till 2 år. Avnjut gärna vinet som aperitif, till fisksoppa eller grillad fisk.

  Läs mer...


  564 SEK

Vinlådor

Svenska Vinbolagets färdigkomponerade vinlådor är uppdelade i 3 stycken olika kategorier. Gemensamt för samtliga av våra vinlådor är att de är noga sammansatta och sommeliertestade. Vi kompromissar aldrig i vårt utbud, så oavsett vilken vinlåda du väljer så är det viner av hög kvalité du får. Mycket nöje! 

 

 • Alltid i vårt sortiment 
 • Sommelierns middagsbjudning 
 • Kampanj & Säsongslådor 


Alltid i vårt sortiment 

Vi har ett stort antal valbara vinlådor som alltid finns tillgängligt i vårt sortiment. Alla lika noga sammansatta för att tillfredställa dina önskemål. Samtliga av dessa vinlådor kan du som kund välja att prenumerera på enligt dina egna önskemål.


Sommelierens middagsbjudning 

Denna unika serie av vinlådor gör det enkelt för dig att nå nya höjder vid nästa middagsbjudning. Vinlådan är färdigkomponerad med 6 flaskor som passar perfekt och är noga utvalda för att matcha maten på bordet. Vinlådan innehåller alltid ett mingelvin eller apertifvin iform av bubbel, därefter 2 flaskor till förrätten samt 2 flaskor till huvudrätten för att avslutas med ett dessertvin. Finns i 4 olika varienter.


Kampanjlådor & Säsongslådor 

Här hittar du våra aktuella vinlådor som Svenska Vinbolaget har kampanj på. Även säsongbetonade sammansättningar av viner för att matcha årets säsonger och högtider.